Neem contact op
Direct contact!
06-25196565

Offerte

Badkamer-keuken-Offerte-Vergelijken-aanvragen

Vanachter de computer een offerte aanvragen of vergelijken. Dat kan bij Treet.nl. Stuur ons jouw offerte en we gaan proberen jou geld te besparen.

Tegels

Direct bestellen dat kan natuurlijk! Of heb je net een offerte van een houten meubel fabrikant, badkamer en keuken leverancier in de showroom gekregen en twijfel je eraan of deze wel scherp is? Dan willen we die offerte graag voor je vergelijken met onze prijzen. Tegenwoordig kun je heel makkelijk informatie verzenden via  What’s app, SMS/berichten of via Email. Of heb je me liever direct aan de telefoon? .

Houten meubels

Op maat gemaakte houten meubels. Je kan de concurrent natuurlijk ook gewoon overslaan en direct bij ons bestellen.  Wil je eerst nog wat verschillende soorten hout, afmetingen of tinten en kleuren van tégels zien dan ben je van harte welkom aan de mr. HF de Boerlaan 109 te Deventer, laat je gegevens achter en we maken direct een afspraak.

Loop eens binnen!

Bij ons kun je ook jouw meubel, badkamer en keuken offerte online aanvragen voor wand- en vloertegels. We bieden je dan een compleet pakket, dus niet alleen de tegels zelf maar ook lijm, kit, voeg, profielen, kim band, drain, douchewand, toilet, tegel en voeg gereedschap. Bij ons kan je in één keer klaar zijn. Je hoeft alleen maar op zoek naar een goede tegelzetter (wij weten ook een vertrouwd adres hoor!).

Met offerte of tekening van keuken of badkamer bij de hand vergelijken.

Met de tekening bij de hand de offerte van een badkamer of keuken leverancier vergelijken? Dat kan bij ons. Laat jouw gegevens én tekening of offerte achter en we bellen je direct op om onze beste prijs door te geven.

Vertrouwd (online) kopen

Op de ouderwetse manier kopen in een showroom of de “nieuwerwetse manier”? Online kopen is niet meer weg te denken in de huidige tijd. Maar kan dat ook met onze producten? Ik ben ooit begonnen op Marktplaats, nu is het tijd voor een eigen site. Wat vind je ervan? Laat het me weten alsjeblieft. Blijkbaar kan het dus, bekijk reviews van klanten! Natuurlijk hebben we ook een bezoekadres. Woon je in de buurt van Deventer? “Treet” dan binnen, dat vind ik leuk! Woon je verder weg vul jouw gegevens in en ik bel je binnen maximaal vijf uur terug. Zie je al iets op de site wat je graag wil hebben, bestel je het online en ik kom het bij je bezorgen. Dat kunnen we samen afstemmen.

Voordeliger dan “grote” collega

Ik ben voordeliger dan mijn “grote” collega’s door locatie en personeelsbestand. Een spijkerbroek past mij beter dan een pak ;-).  Zal ik de offerte van een collega badkamer – keukenleverancier eens voor je onder de loep nemen en vergelijken met mijn scherpe prijzen? Je mag de offerte mij best emailen, sms’en what’s appen. We gaan ons best doen om je zo goedkoop mogelijk A-kwaliteit tegels – houten meubels te leveren tegen een gunstige prijs. Heb je liever alles van aankoop tot montage geregeld ? Dat kan, we hebben een vertrouwd adres voor het zetten van tegels.

Badkamer-keuken-Offerte-Vergelijken-aanvragen-tegels-tablet of ipad
Op jouw ipad of tablet informatie aanvragen over tegels, douchewand, drains, voeg en kit voor in de badkamer of keuken