Neem contact op
Direct contact!
06-25196565

Mijn verhaal

Online voordelig tegels kopen of ouderwets in de "Showroom" van TREET | Deventer

Mijn verhaal begint aan de Mr. H.F. de Boerlaan 109 | Deventer. Op dit adres ben ik te bezoeken*, heb ik Wandtegels en Vloertegels in grote partijen op voorraad, kan ik voorbeelden laten zien. En bevindt zich tevens mijn werkplaats, waar ik meubels maak  #meubelsnaarwensopmaat

Kwaliteit

Een goede kwaliteit staat bij mij voorop. Uiteraard in combinatie met een zo laag mogelijke prijs. Helaas door schade en schande wijs geworden, ruim voordat ik zelf in de tegelbranche werkzaam werd, wil ik niemand opzadelen met een slechte kwaliteit tegels. Het lijkt zo mooi om een paar euro per m² te besparen. Maar een ruimte betegelen doe je toch vaak voor langere tijd. Het is echt zonde van geld en energie als het resultaat door slechte tegels te wensen overlaat. Met kromme tegels of tegels met bulten en putten in de toplaag kan gewoonweg geen mooi resultaat gerealiseerd worden.

Mijn motto is “A-kwaliteit voor de laagste prijs”. Je hoeft niet aan de kwaliteit van de tegels te twijfelen. Hardheid, kleuring etcetera zijn op dat niveau dat ik erachter sta en mijn naam aan wil verbinden. Zo werk ik al jaren. En dat betaald zich uit. Een groot deel van mijn klanten wordt doorverwezen door tevreden klanten die ik eerder tegels heb mogen leveren. 100% kwaliteit is belangrijk voor een goed eindresultaat, dat weten ook professionele tegelzetters, zij weten dan ook de weg naar de tegels van Treet te vinden.

Ik koop mijn tegels groot in, waardoor ik lage prijzen kan garanderen. Ik heb een bepaald assortiment op voorraad, per kleurnummer grote hoeveelheden (zodat ik altijd hetzelfde nummer kan leveren). Tegels die ik niet op voorraad heb kan ik met voordeel bestellen. Mocht je uit mijn huidige assortiment niet kunnen slagen, laat me weten wat je zoekt. Ik werk met bekende merken als Villeroy & Boch | Pastorelli | Revigres | Grohe | Novoceram | Lea | Plieger | KeopeLeonardo | Mosa | Engers Keramik | Geberit | Novellini | Schönox | Mapei. Maar ook met onbekende merken, als de kwaliteit maar goed is. Daarnaast koop ik vooral tegels in die ik altijd bij kan bestellen, makkelijk als je onverhoopt toch tekort komt. Om kwaliteit continu te kunnen garanderen is het werken met goede relaties een pré.

Voordeliger dan “grote” collega

Ik ben voordeliger dan mijn “grote” collega’s doordat ik mijn kosten laag weet te houden. Een spijkerbroek past mij beter dan een pak ;-).  Zal ik de offerte van een collega sanitair-, tegel- of keukenleverancier eens voor je onder de loep nemen en vergelijken met mijn scherpe prijzen? Je mag de offerte mij best emailen of what’s appen. Ik ga direct m’n best doen om je zo goedkoop mogelijk A-kwaliteit wandtegels en/of vloertegels – danwel houten meubels te leveren tegen een gunstige prijs. Heb je liever alles van aankoop tot montage geregeld ? Dat kan, ik heb een aantal vertrouwde adressen voor het zetten van tegels.

Klein begonnen

Treet is klein, vanuit een schuur thuis, begonnen met Vloer- en Wandtegels. Uit het jasje gegroeid en op zoek naar een beter bereikbare en grotere locatie, ben ik terecht gekomen aan de Mr. H. F. de Boerlaan 109 in Deventer, op het Havenkwartier. Die locatie past ook helemaal bij mijn wens om creatief bezig te zijn met hout. Ik kan dat daar combineren met de opslag van Tegels en andere badkamerbenodigdheden als lijm- en voegmiddelen, kit en tegelprofielen. Treet maakt gebruik van diverse soorten hout voor het op maat maken van (industriële) meubels zoals bijvoorbeeld tafels, kasten, banken en bedden. Bekijk een selectie van diverse projecten, gemaakt op bestelling, op fotoboek  | Pinterest. Misschien zie je iets leuks en kan ik het voor je maken, laat het me weten.

* Ik ben gevestigd aan de Mr. H.F. de Boerlaan 109 | Deventer. Ik ben hier dikwijls aanwezig, maar werk alleen en ben ook vaak aan het bezorgen danwel meubels aan het monteren op een externe locatie. Ik heb daardoor geen vaste openingstijden. Ik vind het vervelend als iemand voor een dichte deur staat. Als je wilt komen kijken bel of mail me dan gerust. Als je mij laat weten wanneer je langs wilt komen zorg ik dat ik aanwezig kan zijn.

 

In het Havenkwartier Deventer

Het Havenkwartier is een ideale plek om me vestigen, makkelijk te bereiken en een plek waar je je goed kunt vermaken. Het Havenkwartier Deventer is hard op weg een A-locatie te worden voor wonen, werken, eten & drinken én creativiteit. Er zijn diverse bedrijven gevestigd en bijzondere initiatieven gestart, zoals: DokH2o | Egbert.EGD | Creation in fire and metal | Het Kunstenlab | Toekomststerk | Garage Bella Macchina | La Bottega | Lucy in the sky | Pop-up Shop Rijckdom | Kunstgoud | Kunstuitleen Deventer | Kofferfabriek Deventer | Skatepark Burnside | Beeldend Kunstenaars Dedden & Keijzer | Fooddock. Heb je je gevestigd op het Havenkwartier en wil je ook graag in dit rijtje óf heb je liever niet dat jouw naam op deze site vermeld staat? Stuur dan een email, pas ik het direct aan!